• Airconditioning (STEK erkend)
  Wij adviseren en installeren airconditioning apparatuur voor bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of  horeca.

   Wij leveren diverse A merken, maar ook betaalbare B merken, van 
   eenvoudig tot design, voor elke wens leveren wij de optimale  
   apparatuur.
   De airconditioning apparatuur word uiteraard vakkundig geļnstalleerd,
   rekening houdend met uw wensen,en technische mogelijkheden.


  Omdat wij een STEK erkend bedrijf zijn, kunnen en mogen wij de gehele installatie in eigen beheer uitvoeren.Wij hoeven ons niet de binden (en te beperken) aan airconditioning
  apparatuur met een eenmalige stekker verbinding, en behoeven ook geen derde partij in te schakelen om de aansluitingen en inbedrijfstelling van de apparatuur  uit te voeren, ( deze inbedrijfstelling mag namelijk alleen door een STEK erkend bedrijf worden uitgevoerd).

  Dit bied voor u als consument het voordeel dat de installatie vakkundig wordt uitgevoerd, volgens de voorgeschreven STEK eisen, tevens kan een STEK installateur u een groter aanbod van apparatuur aanbieden, hierdoor zijn wij beter instaat zijn om voor uw specifieke situatie de juiste apparatuur  te selecteren. 

  Tevens verrichten wij ook het onderhoud van uw installatie, en voeren ook reparatie uit, tevens kunnen wij uw installatie bijvullen indien dit nodig mocht zijn.
  Bent u een handige klusser!

  Dan leveren wij u een complete set met leidingen en alle benodigdheden.

  Deze kunt u zelf plaatsen, wij verzorgen dat de koelleidingen op de binnenunit en  ook op de buitenunit wordt aangesloten, we persen de installatie onder hoge druk af, en vervolgens wordt de installatie gevacumeerd.


  U bent verzekert dat u een uitstekende en betaalbare installatie heeft.  

   

  ^


© ABC-ICT services 2007